Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Termék részletek


500*980-as babaöböl szivacs matraccal

500*980-as babaöböl szivacs matraccal
  • 500*980-as babaöböl szivacs matraccal
55 990 Ft

  • Egy nagyon hasznos és praktikus termék, amely nem csak a babának, hanem az anyukának is komfortos megoldást biztosít. Szülői ágyhoz csatlakoztatható, így a baba már újszülött kortól éjszaka is közel lehet az édesanyához, csöndes és nyugodt éjszakát nyújtva az egész családnak.



    Termékünk egyszerre biztosítja az együtt és a külön alvás minden előnyét, hiszen éjszakánként az édesanyának nem kell felkelnie, hogy megnyugtassa a babát, egész éjszaka testközelben lehet gyermekével.



    A Timba Babaöböl oldalrácsát nem kell szerelgetni, egy mozdulattal rá lehet hajtani a szülői ágyra, vagy könnyedén ki lehet emelni a csúszó horonyból. Napközben kisméretű babaágyként is használható. Könnyű mozgatását illetve rögzítését 4 db fékezhető görgő biztosítja. A szülői ágyhoz plusz 2db állítható hevederrel rögzíthetjük. A terméket méretben hozzá illő szivacsmatraccal forgalmazzuk, melynek huzata könnyedén levehető és mosható.



    A bútor minden eleme tömör bükkfából készül,( még a fekvőfelülete is), ezért egy nagyon masszív erős szerkezet, melynek oldalrács eltávolításával egy ülőalkalmatosságot kapunk. Az így kialakítható pad teherbírása 80 kg. Termékünk tehát, végigkíséri gyermekét újszülött kortól felnőtt koráig.



    A termék megfelel az Európai Unió és a Magyar Szabványügyi Testület által előírt szigorú szabványoknak.



    Méretek (magasság x szélesség)

    Termék mérete: 980 x 500 mm

    Matrac mérete: 940 x 460 x 40 mm

    Fekvő felülete 8 magassági szintre állítható:
    510 mm
    478 mm
    446 mm
    414 mm
    382 mm
    350 mm
    318 mm
    268 mm



    Súly
    A termék összsúlya: 12 kg
  • Cikkszám
    198614
Webáruház készítés