Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Rólunk

Kisebbik gyerekünk születése hozta az ötletet egy bababolt megnyitására.

2014. májusában nyitottuk meg bababoltunkat, mindösszesen 22 m2-en.

2016. novemberében megnyitottuk áruházunkat 100 m2-en, a két üzlet párhuzamosan működött még 2 évig.

2018. augusztusában beljebb költöztünk, a városközpontba és itt egyesítettük a két üzletet. Ekkor már 130 m2-en működött az üzlet és bevezettük online vásárlás lehetőségét is.

2020. júliusában a mellettünk lévő bolt megszünt, így adotdott, hogy maradtunk az udvarban,de átmentünk a nagyobb üzeltbe, ami 200 mvolt.

A következő évek nem voltak kedvezőek, a gazdasági válság nálunk is jeletnkzekett, a kisebbik fiúnknál leukémiát diagnosztizáltak (13 hónap kórházi bentfekvés és kemóterápia következett), így kénytelenek voltunk kicsit kihátrálni.

2023. év elején jött egy lehetőség, és a TESCO-val közösen megállapodtunk, hogy az üzlet mostmár a szupermarket épületén belül folytatja a tevékenységét. 2023 július 29-től 360 mvárjuk a vevőinket.

Az áruházunknak és a webshopunknak közös raktárkészlete van, így kérünk mindenkit, hogy várják meg a rendelés visszaigazolását. Éppen ezért méret és szín, illetve készlethiány előfordulhat. Ha ilyen jellegű probléma jelentkezik, akkor a rendelés leadása után keresni fogjuk.

Családi vállakozás vagyunk, nekünk fontos, hogy a Vevő elégedetten távozzon, és minél többszőr visszajöjjön, ezért bármi kérdés felmerül szívesen segítünk. 

Facebook oldalunkhoz csatlakozva, követhettek minket. 

https://www.facebook.com/margaretabababolt/

Kellemest böngészést és jó vásárlást kívánunk!

 

Webáruház készítés