Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Termék részletek


Lovi dinamikus cumi hármasáramlat 3 hó+ 2 db

ÚJ
Lovi dinamikus cumi hármasáramlat 3 hó+ 2 db
2 990 Ft
Egységár: 1.495,- Ft/db
 • Lovi dinamikus cumi Super Vent a lefejt anyatejre kifejlesztve.

  Puha dinamikus végződés
  A végződés vékony rétegű szilikonból lett kifejlesztve és dinamikusan alkalmazkodik a kisgyermek szívásához (megnyúlik).

  Buzdítja az állak izmait az aktív működésre. A tej nem folyik ki, a gyermeknek muszáj aktívan szívnia.

  Kemény és stabil alap
  A stabil álap erősebb szilikonból készült, amely lehetővé teszi az ajka stabil elhelyezkedését a cumin, megakadályozza a harapás reflexét a cumiba.

  SUPER air vent Anti-kólikás légáteresztő rendszer
  Új, hatékony légáteresztő SUPER VENT rendszer, amely megakadályozza a tej keveredését a levegővel. Így csökken a kólika kialakulásának veszélye.

  A Lovi dinamikus Super Vent cumi a lefejt anyatejre lett kifejlesztve az orvosok - neurologopédusok által. Heterogén szilikonrétegből készült, amely az etetés során változtatja az alakját és alkalmazkodik a gyermek szívó erejéhez és ritmusához. Ezért nem sérti meg a szopóreflexet és a szoptatás és a cumisüvegből való etetés kombinálását.

  FIGYELMEZTETÉS: A Lovi a szoptatást ajánlja, mint a legegészségesebb etetési módszert. Az etetési módszer alternatívumait az orvossal, szülésznővel vagy gyógyszerésszel való konzultálás után kezdje el alkalmazni, amennyiben a szoptatás nem lehetséges vagy pedig nem elegendő.
 • Cikkszám
  18_754
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés