Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Termék részletek


Lovi dinamikus cumi lassú 3 hó+ 2 db.

ÚJ
Lovi dinamikus cumi lassú 3 hó+ 2 db.
2 050 Ft
  • Lovi dinamikus cumi Super Vent a lefejt anyatejre kifejlesztve.

    Puha dinamikus végződés
    A végződés vékony rétegű szilikonból lett kifejlesztve és dinamikusan alkalmazkodik a kisgyermek szívásához (megnyúlik).

    Buzdítja az állak izmait az aktív működésre. A tej nem folyik ki, a gyermeknek muszáj aktívan szívnia.

    Kemény és stabil alap
    A stabil álap erősebb szilikonból készült, amely lehetővé teszi az ajka stabil elhelyezkedését a cumin, megakadályozza a harapás reflexét a cumiba.

    SUPER air vent Anti-kólikás légáteresztő rendszer
    Új, hatékony légáteresztő SUPER VENT rendszer, amely megakadályozza a tej keveredését a levegővel. Így csökken a kólika kialakulásának veszélye.

    A Lovi dinamikus Super Vent cumi a lefejt anyatejre lett kifejlesztve az orvosok - neurologopédusok által. Heterogén szilikonrétegből készült, amely az etetés során változtatja az alakját és alkalmazkodik a gyermek szívó erejéhez és ritmusához. Ezért nem sérti meg a szopóreflexet és a szoptatás és a cumisüvegből való etetés kombinálását.

    FIGYELMEZTETÉS: A Lovi a szoptatást ajánlja, mint a legegészségesebb etetési módszert. Az etetési módszer alternatívumait az orvossal, szülésznővel vagy gyógyszerésszel való konzultálás után kezdje el alkalmazni, amennyiben a szoptatás nem lehetséges vagy pedig nem elegendő.
  • Cikkszám
    18_750
    Státusz
    ÚJ    
Webáruház készítés