Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Termék részletek


Lovi 360° itatópohár 12 hó+ 250 ml

ÚJ
Lovi 360° itatópohár 12 hó+ 250 ml
 • Lovi 360° itatópohár 12 hó+ 250 ml
 • Lovi 360° itatópohár 12 hó+ 250 ml
 • Lovi 360° itatópohár 12 hó+ 250 ml
 • Lovi 360° itatópohár 12 hó+ 250 ml
 • Lovi 360° itatópohár 12 hó+ 250 ml
4 890 Ft

 • Lovi cseppmentes itatópohár 250 ml 12 hó+

  Iszom és nem döntöm ki! Egy újabb lépés az önálló ivás elsajátításához.

  Cseppmentes itatópohár puha ivócsőrrel, amely úgy lett kifejlesztve, hogy támogassa a gyermeket az ivás elsajátításában. Egy igazi barát! Puha ivócsőr, amely magas minőségű kémiailag inert szilikonból készült. Ergonomikus alakja és hosszúsága a beszédterapeuták közreműködésével lett kifejlesztve. Mivel az itatópohár nem tartalmaz sok elemet, ezért rendkívül könnyű a tárolása és tisztítása. A borító védelmet nyújt az ivócsőrnek a szennyeződések elől, a formázott fogantyúk és csúszásmentes alj megkönnyítik a használatát. A fedél az ivócsőrrel és a fogantyúkkal kompatibilis a LOVI 360° itatópoharak alapjával.


  A LOVI "Cseppmentes itatópoharam" előnyei:

  • Puha szilikon
  • Támogatja az önállóságot
  • Figyelemfelkeltő minta mackóval
  • Egyszerűen mosható
  • Nem irritálja a gyermekek érzékeny ínyét
  • Lehetővé teszi az ivást anélkül, hogy a folyadék kidőlne
  • A fedél illeszkedik a 360° itatópoharakra is


  A termék részletei:

  Puha szilikonos ivócsőr

  Az ivócsőr anyaga és puhasága megkönnyíti az önálló ivás elsajátítását. Legminőségibb szilikonból készült, amely kémiailag hibátlan és biztonságos. Könnyedén tisztítható. Ergonomikus.

  Az én cseppmentes itatópoharam szett tartalmaz:

  Csúszásmentes alj
  Fedél, amely védelmet nyújt az ivócsőrnek a szennyeződések elől
  Formázott fogantyú
  Kompatibilis a LOVI 360° itatópohárral
  Elérhető: 250 ml


  Használati utasítás:

  Cseppmentes itatópohár puha szilikonos ivócsőrrel. Fontos információkat a csomagolásban talál. Minőségét megőrzi és a vonalkód a csomagoláson van feltüntetve.

  A LOVI cseppmentes itatópohár a szilikonos puha ivócsőrrel kifejlesztve az önálló ivás elsajátításának támogatására és tanítására lett kifejlesztve úgy, hogy a gyermek más poharat ne is akarjon használni. A puha ivócsőr a legminőségibb szilikonból lett kifejlesztve, amely kémiailag semleges. Az itatópohár nem tartalmaz sok elemet és ennek köszönhetően könnyedén mosható. A zárófedél az ivócsőr védelmére szolgál a szennyeződések elől, formázott fogantyúkkal és csúszásmentes aljazattal kifejlesztett. A LOVI cseppmentes itatópohár kompatibilis a 360° itatópohár mechanizmusával.

  Tisztán tartsa a poharat. Minden használat előtt mossa el meleg vízzel és gyengéd tisztítószerrel, majd öblítse le.
  Öblítse le forrásban lévő vízzel. Ne főzze ki. Ne fertőtlenítse. Ne használjon agresszív vagy maró tisztítószereket. Ne nyomkodjon semmit az ivócsőr résein keresztül, mivel ez károsodást okozhat az ivócsőrben. A sűrű folyadékok (pl.levek gyümölcs darabokkal) eltömíthetik az ivócsőrt. Minden használat előtt ellenőrizze a terméket. Az elhasználódás vagy károsodás első jeleinél fogva dobja ki a terméket. A terméket ne használja a mikrohullámú sütőben. Ezt a terméket nem ajánlatos a mosogatógépben használni. Ez a termék nem alkalmas a forró vagy szénsavas italok használatára. A túlnyomódás a folyadék kifolyásához vezethet. A gyermeke biztonsága és egészsége érdekében. Figyelem! Ezt a terméket használja mindig egy felnőtt felügyelete alatt. A folyadék folyamatos és hosszantartó szívása fogszuvasodáshoz vezethet. Mindig ellenőrizze a folyadék hőmérsékletét használat előtt. Figyelem! Ez a termék nem játék. Tárolja olyan helyen, ahol a gyermek nem férhet hozzá, ha épp nem használja. Őrizze meg a használati utasításokat a későbbi használat érdekében. Minőségét megőrzi és a vonalkód a csomagoláson van feltüntetve.
 • Cikkszám
  1_589_1_590_1_591_1_592
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés