Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Termék részletek


2 ajtós 2 fiókos állószekrény Krém-Fűz

2 ajtós 2 fiókos állószekrény Krém-Fűz
 • 2 ajtós 2 fiókos állószekrény Krém-Fűz
 • 2 ajtós 2 fiókos állószekrény Krém-Fűz
 • 2 ajtós 2 fiókos állószekrény Krém-Fűz
 • 2 ajtós 2 fiókos állószekrény Krém-Fűz
 • 2 ajtós 2 fiókos állószekrény Krém-Fűz
102 990 Ft

A komplett babaszoba fontos eleme a szekrény. A babának ahogy nő, egyre több ruhája, játéka lesz, aminek tárolásához szükség van egy szekrényre.

 

Állószekrényünk kialakításánál arra törekedtünk, hogy kényelmesen pakolható és praktikusan kihasználható legyen. A két ajtó mögött polcok és vállfaakasztó egyaránt megtalálható, alul két fiók segít abban, hogy minden dolog a helyére kerüljön. A termék megalkotásakor gondoltunk a változó igények kielégítésre, így a terméket úgy alakítottuk ki, hogy tetszés szerint az ajtók egyike levehető, így egy szinte teljesen új bútorrá alakulhat át a szekrény. Mindemellett szabadon változtathatók az ajtók mögötti polcok és akasztók elhelyezkedése, ahogyan az a legpraktikusabb Ön és gyermeke számára. Az ajtó gázcsillapítású, önzáró pánttal felszerelt.

 

A termék megfelel az Európai Unió és a Magyar Szabványügyi Testület által előírt szigorú szabványoknak.

 

 

MÉRETEK (MAGASSÁG X SZÉLESSÉG X MÉLYSÉG)
A szekrény mérete: 187 x 90 x 50.3 cm

 

SÚLY
A termék összsúlya: 91 kg

 • KIALAKÍTÁS

  Anyaga: Színtartó felületű laminált bútorlap

   

  Felülete: Laminált bútorlapjaink magas minőségű, kemény színtartó laminálással vannak ellátva. Ennek köszönhetően tisztításuk is gyors, egyszerű és biztonságos.

   

  Élek és sarkok: Termékeink élei lekerekítettek. A bútorlapok 2 mm vastag ABS-sel kerülnek élzárásra, melyek a hagyományos élfóliákhoz képest sokkal magasabb minőséget nyújtanak. A termék minden élét és sarkát mellyel a használat során ön vagy akár gyermeke érintkezhet ezzel az anyaggal zártuk le melynek lekerekítésének köszönhetően a szekrény nem rendelkezik éles sarkokkal és élekkel.

   

  Becsapódásgátló, önbehúzós ajtók: Az ajtók magas minőségű fékes kivetőpántokkal vannak ellátva. Ezért az ajtó becsukásakor nem csapódik be, hanem záródás előtt lefékez és lassan hang nélkül húzza be magát. Ez a rendszer amellett hogy hangtalan, megakadályozza a gyermeke ujjának becsípődését is.

   

  Szerelvények: A szekrény szerelvényeinek összeválogatása több éves tapasztalaton alapul. A termékeinken használt szerelvények mindegyike megbízható és magas minőségű, és több éves garanciával rendelkezik.

   

  FUNKCIÓK

  A bútorcsalád legnagyobb tárolókapacitású darabja, amely akár egymaga képes elnyelni egy gyermek összes ruhaneműjét. A két ajtó mögött polcok és vállfaakasztó egyaránt megtalálható.

   

  A szekrény megalkotásakor gondoltunk a változó igények kielégítésre, így a terméket úgy alakítottuk ki, hogy szabadon változtathatók az ajtók mögötti a polcok és akasztók elhelyezkedése, ahogyan az a legpraktikusabb Ön és gyermeke számára.

   

  A termék megfelel az Európai Unió és a Magyar Szabványügyi Testület által előírt szigorú szabványoknak.

  TECHNIKAI INFORMÁCIÓK

  Méretek

  • A szekrény külső mérete (magasság, szélesség, mélység): 187 x 90 x 50.3 cm

   Súly

   • A termék összsúlya: 87 kg

    Szállítás

     

    • A termékeinket futárszolgálat segítségével az Ön által megadott címre szállítjuk.
    • A termék lapra szerelve 4 dobozban kerül szállításra.
    • A megrendelt termék a legtöbb esetben napokon belül kiszállításra kerül, de maximum 3 héten belül eljuttatjuk Önhöz a választott bútort.

      

   

 • Cikkszám
  2A2FKF
  Tömeg
  91 kg/db
Webáruház készítés