Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Termék részletek


Canpol Első fogkefe (szájpadlás masszírozóval) + borítóval

Canpol Első fogkefe (szájpadlás masszírozóval) + borítóval
990 Ft
 • Szilikonos fogkefe tokkal gyermekeknek kifejlesztve. Ez a szilikonos fogkefe a helyes szájápolási technikák elsajátítására szolgál.
  Használható az első fogacskák tisztítására az ínyek masszírozására, illetve olyan gyermekeknél, akiknél még nem jelentek meg az első fogak - a gyenge ínyek stimulálására. A szilikonos fogkefe az ujjra ellentétben a hagyományos nyeles fogkefével lehetővé teszi az ínyek gyengéd tisztítását. Lehetővé teszi a nehezen hozzáférő helyek tisztítását. Helyezze fel a fogkefét a mutatóujjra (lásd a képen), és egyidejűleg gyengéden tisztítsa a fogakat és masszírozza az fogínyt. Használat után a fogkefét tárolja a tartó tokban. A gyermeke biztonsága és védelme érdekében.

  Figyelmeztetés!
  A fogkefét és tároló tokot tartsa tisztán. Első használat előtt helyezze a fogkefét forrásban lévő vízbe 5 percre. Minden használat után tisztítja meg a kefét és öblítse le. Gondosan ellenőrizze minden használat előtt. Dobja ki a sérülés és elhasználódás első jeleinél.

  Figyelem!
  A termék nem játék. A fogkefét és tartó tokot ne tárolja olyan helyen, ahol a gyermek hozzá férhet. A termék utasítási leírásait őrizze meg az esetleges későbbi használat érdekében. A széria szám és felhasználási idő a borítón van feltüntetve.
 • Cikkszám
  56_159
Webáruház készítés