Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Termék részletek


Havah rágóka, természetes gumiból

-10%
Havah rágóka, természetes gumiból
3 990 Ft 
3 590 Ft
Kezdete: 2022.01.20   A készlet erejéig!
Havah rágóka, természetes gumiból
  • Havah rágóka, természetes gumiból
    LEÍRÁS
    A rágóka teljesen természetes teste ideális a babák fogzásához. Megnyugtatja az irritált ínyt abban az időszakban, amikor gyermeke első fogai kezdenek kibújni. A rágóka puha és kemény részekkel lett kialakítva, amik könnyen megfoghatóak az apró kezek által, formája egy barátságos figura.

    Méret: 12,5cmx9cm
    Ajánlott kor: 0+ hónap
    Cikkszám: 71142

    Jellemzők: ideális fogzáshoz, teljesen természetes gumiból készült, tanúsítottan nem mérgező, BPA mentes, Ftalát és PVC mentes. Úgy tervezték, hogy könnyen megfogható legyen.

    Alapanyag: Tiszta, természetes latex

    Termékápolás: A teljes tisztítási utasítások a termék címkéjén. Gyors tisztításhoz szappanos vízzel és nedves ruhával törölje le a termék felületét. Az elővigyázatosság kedvéért, rendszeresen ellenőrizze és kopottan vagy sérülten ne adja gyermekének. Ne hagyja közvetlen napfényen.

    Biztonsági szabványok: Ez a termék megfelel az európai EN71 szabványoknak, az US ASTM F963 szabványnak. Kérjük, őrizze meg az információkat a jövőbeli referencia céljából. Távolítsa el az összes csomagolást, kiegészítőt és rögzítőelemet, mielőtt gyermekének adná a terméket.
  • Cikkszám
    651104
Webáruház készítés