Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Termék részletek


Canpol Első fogkefe

Canpol Első fogkefe
 • Canpol Első fogkefe
790 Ft
 • Szilikonos fogkefe tartó tokkal a kisgyermekek első fogacskái tisztítására és a fogíny masszírozására lett kifejlesztve.

  Használható az első fogacskák tisztítására az ínyek masszírozására, illetve olyan gyermekeknél, akiknél még nem jelentek meg az első fogak - a gyenge ínyek stimulálására. Lehetővé teszi a nehezen hozzáférő helyek tisztítását.A speciálisan kialakított fogkefe masszírozza a fogínyt. Lehetővé teszi az ínyek gyengéd és biztonságos tisztítását anélkül, hogy megsértené az érzékeny ínyt, amelytől a gyermek félhet a fogak tisztításától. Helyezze fel a fogkefét a mutatóujjra (lásd a képen), és egyidejűleg gyengéden tisztítsa a fogakat és masszírozza az fogínyt. Használat után a fogkefét tárolja a tartó tokban.

  Figyelmeztetés!
  A fogkefét tárolja tiszta helyen. Minden használat előtt helyezze a fogkefét forrásban lévő vízbe 5 percre. Minden használat után tisztítja meg a kefét és öblítse le. Gondosan ellenőrizze minden használat előtt. Dobja ki a sérülés és elhasználódás első jeleinél.

  Figyelem!
  A termék nem játék. A fogkefétne tárolja olyan helyen, ahol a gyermek hozzá férhet. A termék utasítási leírásait őrizze meg az esetleges későbbi használat érdekében. A széria szám és felhasználási idő a borítón van feltüntetve.

  Újra húzható fogkefe
 • Cikkszám
  9_117
Webáruház készítés