Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Termék részletek


Elefántos játéktároló láda Krém-Fűz

Elefántos játéktároló láda Krém-Fűz
 • Elefántos játéktároló láda Krém-Fűz
 • Elefántos játéktároló láda Krém-Fűz
 • Elefántos játéktároló láda Krém-Fűz
 • Elefántos játéktároló láda Krém-Fűz
 • Elefántos játéktároló láda Krém-Fűz
27 990 Ft

Ha nálatok is mindig szanaszét hevernek a különféle játékok, akkor épp itt az ideje beszerezni egy praktikus játéktároló ládát!  A láda kapacitásának köszönhetően tökéletes rejtekhelye lehet a gyereke játékainak, ezért kiválóan alkalmas plüssök, gyermekholmik gyors és egyszerű tárolására. Mart elefánt mintája egyediséget és játékosságot kölcsönöz minden szobának. Használata a picik számára is teljesen biztonságos, hiszen felnyílását egy ollós felnyílópánt segíti, mely meggátolja a láda tétjének lecsapódását, és ezzel Ön vagy gyermeke ujjainak odazárását. Mindemellett masszív szerkezete miatt a láda akár ülőhelyként is használható.

 

Színeiben Viki bútorcsaládunk részét képezi, de önállóan is vidám és hatékonyan eleme lehet a babaszobának!

 

A termék megfelel az Európai Unió és a Magyar Szabványügyi Testület által előírt szigorú szabványoknak.

 

 

MÉRETEK (MAGASSÁG X SZÉLESSÉG X MÉLYSÉG)
A láda mérete: 43.2 x 76.3 x 42.2 cm

 

TERHELHETŐSÉGE
15 kg

 

SÚLY
A termék összsúlya: 18 kg

 

Bútorok esetében nem állmódunkban postázni a terméket! Átvétel csak személyesen lehetséges, vagy havonta egyszer történő házhozszállítással, előre egyeztetett időpontban! 

 • KIALAKÍTÁS

  Anyaga: Színtartó felületű laminált bútorlap

   

  Felülete: Laminált bútorlapjaink magas minőségű, kemény színtartó laminálással vannak ellátva. Ennek köszönhetően tisztításuk is gyors, egyszerű és biztonságos.

   

  Élek és sarkok: Termékeink élei lekerekítettek. A bútorlapok élei 2 mm vastag ABS-sel kerülnek élzárásra, melyek a hagyományos élfóliákhoz képest sokkal magasabb minőséget nyújtanak. A termék minden élét és sarkát mellyel a használat során ön vagy akár gyermeke érintkezhet ezzel az anyaggal zártuk le melyek lekerekítésének köszönhetően a szekrény nem rendelkezik éles sarkokkal és élekkel.

   

  Lecsapódást gátló ollós szerelvény: A játéktároló láda teteje minőségű fékes kivetőpánttal vannak ellátva. Ezért a tető becsukásakor nem csapódik be, hanem a rágyakorolt erőhatásnak megfelelően fokozatosan záródik le. Ez a rendszer megakadályozza az ön és gyermeke ujjának becsípődését.

   

  Szerelvények: A szekrény szerelvényeinek összeválogatása több éves tapasztalaton alapul. A termékeinkhez használt szerelvények mindegyike megbízható , magas minőségű, és több éves garanciával rendelkezik.

  FUNKCIÓK

  A játéktároló láda egy sokoldalú kiegészítője a szobának. Mart mintája egyediséget és játékosságot kölcsönöz a ládának.

   

  Felnyílását egy ollós felnyílópánt segíti, mely meggátolja a láda tétjének lecsapódását, és ezzel ön vagy gyermeke ujjainak becsípődését.

   

  A láda kapacitása nagy, ezért kiválóan alkalmas játékok, plüssök, gyermekholmik gyors és egyszerű tárolására, illetve tökéletes rejtekhelye lehet a gyereke játékainak.

   

  Masszív szerkezete miatt a láda akár ülőhelyként is használható.

  TECHNIKAI INFORMÁCIÓK

  Méretek

  A termék külső méreti (magasság x szélesség x mélység): 40.5 x 74 x 43 cm

   

  Súly

  A termék összsúlya: 17 kg

   

  Szállítás

  A termékeinket futárszolgálat segítségével az ön által megadott címre szállítjuk

  A termék lapraszerelve 1 dobozban kerül szállításra

  A megrendelt termék a legtöbb esteben napokon belül kiszállításra kerül, de maximum 3 héten belül minden esetben eljuttatjuk önhöz a választott bútort.

   

 • Cikkszám
  JTLKF
  Tömeg
  18 kg/db
Webáruház készítés